За нас

Helenna Face не е поредното козметично студио, то е приказка за красота и съвършенство, която започна в град Варна.

Как започна всичко?

Варна е не просто най-красивият град, а нашето морско вдъхновение, откъдето се роди нашата мечта за съвършенство и красота.

Още преди да започнем дейността си, виждахме колко много козметични салони предлагат различни апаратни и разкрасителни процедури. Те всички притежаваха най-модерната техника, но процедурите се извършваха от козметички без нужното медицинско образование и опит .

Това ни мотивира да създадем Helenna Face и да предложим на дамите качествени естетични и апаратни козметични процедури.

уголемяване на устни, Helenna Face

Каква е нашата мисия?

Ние вярваме, че красивото лице е безмълвна препоръка за Вас! Затова си поставихме за цел не просто да изпъкнем пред другите козметични студиа, а да бъдем най-добрите.

В Helenna Face, работим с най-добрите специалисти в град Варна и страната. Те са хора с дългодишен опит в сферата и отдадени на своето призвание – да прикриват недостатъците и да връщат красотата на кожата и лицето.

Всички наши специалисти, които правят естетични процедури – поставяне на филъри, ботокс, неоперативна липосукция, ринопластика, имат медицинско образование.

Заедно с тях успяваме и до днес да Ви предложим достъпни, висококачествени и надеждни решения за Вашето лице и тяло.

Нашите доктори доказват своята отдаденост към работата като обръщат специално внимание на всяка дама, която иска да коригира нещо в себе си. Те провеждат индивидуална консултация, на която определят състоянието на нейната кожа и особености на лицето. Дават съвети как желаната корекция би изглеждала по най-добрия начин.

Къде се намираме днес?

Благодарение на доверието на ВАС – нашите клиенти, днес Helenna Face предлага естетични и козметични апаратни процедури не само в град Варна, но и в Несебър, Пловдив и София.

Запознайте се с нашата работа като разгледате Галерията с нашите бижута и Отзивите на доволните ни клиентки.

TOP
Call Now Button